Η Κάλυμνος

Η Κάλυμνος είναι γνωστή ως το νησί των σφουγγαράδων. Αν και η Κάλυμνος αναπτύσεται σε τουριστικό κέντρο, μπορείτε ακόμα να γευθείτε την αυθεντική νησιώτικη ζωή και να απολαύσετε τους σφουγγαράδες εν ώρα δουλειάς.

Σ' αυτό το πανέμορφο νησί, θα απολαύσετε ωραίους περιπάτους, θα κολυμπήσετε σε πανέμορφες παραλίες με σπήλαια, και θα ανακαλύψετε τοπία τα οποία είναι ακόμα "παρθένα" - όπως για παράδειγμα το χωριό Βαθύ που βρίσκεται κρυμμένο σε μία πανέμορφη πράσινη κοιλάδα.

Λόγω του ότι είναι ορεινό νησί, η Κάλυμνος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να κάνετε ορειβασία.
Επίσης στις περισσότερες παραλίες του νησιού δίνεται η δυνατότητα για διάφορα θαλάσσια σπορ.

 {mosmap}

Στούντιος Kalymnos Village

Το Kalymnos village είναι ένα νέο τουριστικό συγκρότημα που βρίσκεται στην περιοχή Μασσούρι Καλύμνου σε ένα καταπληκτικό σημείο με πανοραμική θέμα και εύκολη πρόσβαση στην πανέμορφη παραλία. Το τουριστικό συγκρότημα αποτελείται από 8 στούντιο πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, ψυγείο ατομικό μπάνιο, κλιματισμό δορυφορική τηλεόραση και NOVA. Το κάθε στούντιο από τα 8 του συγκροτήματος έχει το δικό του ξεχωριστό χρώμα και προσωπικότητα.

 

Είμαστε ΑΝΟΙΧΤΑ και τον χειμώνα με μηνιαία ενοικίαση των δωματίων για τους αναρριχητές από Νοέμβριο έως Φεβρουάριο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τοποθεσία και ώρες λειτουργίας

Διεύθυνση:
Στούντιος Kalymnos Village
Μασούρι Κάλυμνος
ΤΚ: 85200
Κιν: +30 6945050270
Κιν: +30 6957639050
Ώρες λειτουργίας:
Δευ. έως Παρ. 9:00 με 17:00
Σαββατοκύριακο 9:00 με 13:00

 

 

 
Κατασκευή ιστοσελίδας 2nm e-solutions

Scroll Up